• ПРЕДЛОГ ЗА ПОБОЉШАЊЕ МАТЕРИЈАЛНОГ ПОЛОЖАЈА СУДИЈА
  • ПРОЈЕКАТ „АЛТЕРНАТИВНЕ КРИВИЧНЕ САНКЦИЈЕ У СУДСКОЈ ПРАКСИ“
  • ФОРУМ СУДИЈА СРБИЈЕ
    Сазнајте више о нашем удружењу
  • М Е Д И Ј А Ц И Ј А
    Сазнајте шта је то медијација
  • ВЕБИНАР: СУЂЕЊЕ НА ДАЉИНУ - ПРАВНИ ОКВИР И ПРАКСА

 

Форум судија Србије представља невладино, непрофитно струковно удружење, основано 02 августа 2015. године, са циљем јачања интегритета и независности судија, промовисања судијске функције, јачању угледа суда, побољшања материјалнног положаја судија, стручног усавршавања и сарадње.

 

 

Одржана радионица у Новом Саду на тему: "Медијација и упућивање предмета из суда"

Правосудна академија је 15. и 16. јуна 2023. године, у сарадњи са Форумом судија Србије, у сали Апелационог суда у Новом Саду организовала радионицу за кориснике почетне обуке на тему: ...

Детаљније

Од чега зависи исход поступка пред апелационим (жалбеним) судом?

На сајту Отворена врата правосуђа текст је написао Дејан Петковић, судија Основног суда у Сомбору и члан Форума судија Србије.

Детаљније

Заштита оштећеног од секундарне виктимизације у кривичном поступку

На сајту Отворена врата правосуђа текст је написала Ивана Миловановић, судија Основног суда у Нишу и чланица Управног одбора Форума судија Србије.

Детаљније

Позив на онлајн семинар „Вансудско решавање потрошачких спорова (медијација)“

У сарадњи са адвокатом Ненадом Цвјетићанином, лиценцираним медијатором, који има велико искуство у заступању трговачких друштава, Форум судија Србије организује целодневни семинар у онлајн формату 20. јуна 2023. године, на ...

Детаљније

Виктимизација по другом правном основу

На сајту Отворена врата правосуђа текст је написао Душан Дакић, судија Основног суда у Новом Саду, члан Форума судија Србије и мастер права Универзитета у Глазгову.

Детаљније

Привремено и повремено – и тако све до пензије?

На сајту Отворена врата правосуђа текст је написала Јелена Јанковић, судија Основног суда у Крагујевцу и председник Одељења за радне спорове, као и члан Форума судија Србије.

Детаљније

ИЗДВАЈАМО

САОПШТЕЊА

ВЕСТИ

Најновије вести

Најновија дешавања Форума судија Србије