Имамо велико задовољство да вас обавестимо да ће Форум судија Србије организовати још једну Основну обуку за посреднике – медијаторе. Основна обука ће се спровести у пет радних дана. Прва два дана обуке 30. и 31. марта ће се одржати путем електронске платформе, (online) а преостала три дана биће одржана 03., 04. и 05. априла 2023.године у Београду, а све у складу са Правилником о програму обуке за посреднике („Службени гласник РС“, БР.146/14). Обука ће се спроводити у периоду од 14 до 18/19 часова. О тачној локацији обуке накнадно ћемо Вас обавестити.

Najava Beograd - Osnovna obuka medijatora2

Позивамо вас да и ви постанете медијатор и да нам се придружите уколико још увек нисте завршили Основну обуку. Након завршене обуке у складу са утврђеним законским правилима стичете лиценцу коју издаје Министарство правде Републике Србије. Ова обука вам омогућава стицање вештина и знања која су корисна у свим областима, како у јавном тако и у приватном сектору. Обука је намењена свима који желе да унапреде своје вештине комуникације и преговарања као и за све оне који желе да им медијација буде професионална оријентација.

По завршеној обуци полазници добијају одговарајући сертификат и стичу услов за лиценцу из области медијације. 

Котизација за обуку износи 25.500,00 динара. Котизацију можете уплатити на рачун Форума судија Србије 205-0000000516396-87.

Адреса за пријављивање је forum.sudija@gmail.com, као и за сва питања која имате.

 

ИЗДВАЈАМО

САОПШТЕЊА

ВЕСТИ